donderdag, juni 16, 2005

Nonkel Van Grauwel

Justice acts in mysterious ways. Zeker in de Verenigde Staten waar je met macht, geld en populariteit alles en iedereen kan (om)kopen. Remember O.J. Simpson, ondanks een verpletterende bewijslast door een batterij procedurepleiters van de stoel gered. En nu ook Wacko Jackson over de hele lijn vrijgepleit, al had ie zelf in een BBC-documentaire toegegeven dat ie regelmatig het bed met kinderen deelde. Creep.

Nu ja, à chacun son paradis en iedereen zijn seksuele aberratie. Volgens Edmund Blackadder doen Fransen het zelfs met de gootsteen, als die maar de moeite neemt om een tutu te omgorden. En in Mallorca werd enkele dagen geleden een jonge Duitse toeriste aangerand door een botergeile… ezel ! De hitsige onevenhoevige had kort voordien bot gevangen bij enkele schapen die met een welgemikte ezelsstamp naar het hiernamaals werden verwezen. Iets later kreeg ie die voorbij huppelende Heidi in de smiezen. Waarom het rolpatroon voor één keer niet omgedraaid, moet Chupito hebben gedacht, en haar even bestijgen ? Sjonge, wat hadden Bild Zeitung en Het Laatste Nieuws weer een vette kluif aan dit – toegegeven, niet alledaagse – non-event.

Nog even terug naar die Wacko. Kindjes en warme bedjes. Doet dat geen belletje rinkelen ? Nonkel Van Grauwel ! Er zijn nooit beelden van die engerd publiekelijk verspreid, maar na een uitvoerige stemanalyse hebben onze forensische specialisten de bovenstaande robotfoto samengesteld. Luister even mee en oordeel zelf. Does the picture fit ?